Kim u suzama zbog Kanjea: Čitajući poruke u njegovom telefonu saznala je nešto što ju je slomilo
Kim Kardašijan

Povrijeđena

Kim u suzama zbog Kanjea: Čitajući poruke u njegovom telefonu saznala je nešto što ju je slomilo

Dok je provjeravala mobilni telefon supruga Kanija Vesta, Kim Kardašijan, naišla je na poruke njegove bivše djevojke u koju je reper bio jako zaljubljen prije nego što se proslavio, prenosi Radar Online.

Iako je reper svojoj ženi pokušavao da objasni da ga je bivša samo zamolila za pomoć u projektu na kojem trenutno radi, za rijaliti zvezdu poruke su djelovale flertujuće. 

“Povrijedilo ju je što joj nije rekao uopšte da komunicira sa bivšom, zbog čega je još više postala sumnjičava”, rekao je izvor. Dodao je da bi Kim napala Kanije kad god bi on pokušao da se odbrani, tako da ju je jednom prilikom ostavio u suzama. 

“Muzičar smatra da Kim bespotrebno drami te da se zbog jedne poruke ponaša kako ga je uhvatila sa drugom u krevetu”, otkrio je izvor. 

Rijaliti zvijezda uvjerena je da Kanijeva bivša želi njenog supruga natrag, te pokušava da onemogući njihovu komunikaciju na bilo koji način.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.