Novi ukućanin Velikog brata: Luka Mišnić je došao da
Luka Mišnić

Dijete sa beogradskog asfalta

Novi ukućanin Velikog brata: Luka Mišnić je došao da "baca" rime

Izgleda da će biti problema sa novim ukućaninom Lukom Mišinićem. On je veliki ljubitelj marihuane, a njegov život je reperska rima. Ušao je se stavom, tako da će biti zanimljivo kako će se slagati sa ukućaninom.

Rođen je 25.6.1982. godine u Beogradu. 

Luka je dijete sa beogradskog asfalta, jedini andregraund reper na domaćoj sceni, tvorac srpskog slenga i lider banovobrdskog genga. Po zanimanju je MC, lirički maestro. 

Luka je pravoslavni rastafarijanac. Vjera mu ne dozvoljava da pije, ali je trava uvijek dobrodošla. Pošto u kući Velikog brata neće moći da konzumira kanabis, praviće "nevidljive buksne". Zalaže se za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe i siguran je da ćemo na taj način podići standard i ekološku svijest. 

Kaže da je u vezi, ali to je komplikovano. Trudiće se da bude u "zenu" i nada se da neće biti zloupotrijebljen u kući Velikog brata od strane ženskog roda. 

Odlepi na dobru guzu, a fetiš su mu crnkinje i azijatkinje. Za 10 godina, Luka vidi sebe kao značajnu figuru u uličnom basketu. 

Ako pobijedi i osvoji 100 hiljada eura, 20 hiljada će dati državi, a za 80 hiljada eura, napraviće u Beogradu najveći turnir uličnog basketa na svijetu. Obećava da će sve vrijeme psovati, ali da njegove psovke niko neće cenzurisati pošto ih neće razumijeti. 

"Cilj se ne postiže pomoću novca, već novac dolazi na putu do cilja", Lukin je moto.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.