Otac Tamare Đurić: Stopirao sam ćerkino vjenčanje!
Tamara Đurić

Ne podržava njenu vezu sa Makaronom

Otac Tamare Đurić: Stopirao sam ćerkino vjenčanje!

Iako se trudila da u rijalitiju „Farma“ sakrije ime muškaraca s kojim je u vezi, Tamari Đurić to nije pošlo za rukom jer je ubrzo u javnosti otkriveno da se zabavlja s Dejanom Palićem zvanim Makarona.

Ona je u ljubavnu vezu s njim uplovila dok je bila maloljetna, a on u braku. Tamarini roditelji Predrag i Vesna ne podržavaju ovu vezu u potpunosti, a otac je prošle godine stopirao njihovo vjenčanje.

- Nisam bio za tu vezu jer je on bio stariji i oženjen muškarac. Ona je bila maloljetna kada je započela vezu s oženjenim i starijim muškarcem, i to joj nije trebalo. Mnogo mi je to smetalo i na svaki način sam joj to branio. Oni su htjeli prošle godine da prave svadbu, ali ja nisam dao jer sam bio protiv toga. On jeste gospodin i dobar čovjek, ali nije za moju ćerku - objašnjava Predrag, dok je mama Vesna na ćerkinoj strani.

- Mojoj ćerki ne određujem s kim treba da se zabavlja. Istina je da smo mi bili protiv te veze i da je on mnogo stariji od nje. Kada smo shvatili da ne možemo ništa, mi smo to pustili da ide. Kako njoj da zabranim da se zabavlja s nekim muškarcem ako ona to želi. Pričaju po Palanci svašta, ali ja ne mogu da se borim s tim. Pričali su da je bila s raznim momcima, čak su govorili da su oni kriminalci, ali mi nismo vjerovali u to jer smo vjerovali našoj ćerki - kaže Tamarina mama. Otkako je Tamara ušla u rijaliti, mnogu su je napali da je sponzoruša, a roditelju su na njenoj strani.

- Moje dijete nije sponzoruša i te priče su glupost. To što je on obasipa pažnjom je nešto drugo. Sponzoruša je ona djevojka kojoj se plati za jedno veče, a to moja ćerka nije niti će ikada biti - pokušao je da objasni tata Predrag.

Mnogi su spekulisali da je Dejan otvorio Tamari salon ljepote, ali njena mama to ne želi da komentariše.
- Tamara je završila frizersku akademiju u Beogradu, koja je nas mnogo koštala, a o tome da joj je on otvorio taj salon ljepote neću da govorim. To je isključivo naša stvar, salon radi i treba dobro da posluje. Ne znam zašto nekoga zanima ko je to finansirao. Moja ćerka nije sponzoruša i ako je neko njoj nešto dao poslije pet godina veze, to je isključivo zato što je voli, a ne zato što je ona to od njega tražila. Ona je meni rekla da ga voli zato što je pažljiv i dobar muškarac, a ne zbog novca - tvrdi mama Vesna.

Mama Vesna: Silikone smo joj poklonili za 18. rođendan

Proteklih dana se spekulisalo da je Tamari Đurić silikone platio dečko Dejan Palić, ali njena mama Vesna tvrdi drugačije. - Bavimo se privatnim poslom 20 godina i za punoljetstvo smo riješili da joj poklonimo silikonske grudi. Ne kažem da je to što ona hoće normalno, ali mi smo morali da joj to ispunimo jer je to tražila - kaže Tamarina mama i dodaje: - Taj čovjek joj sve daje iz ljubavi. Ništa joj ne poklanja da bi ona morala da bude s njim, već sve isključivo iz ljubavi. Lijepo sam joj rekla da ne ulazi u rijaliti i da joj ne treba ništa što se tiče toga jer će odmah da krene da isplivava veš na površinu i poslije će da joj bude krivo.

Izvor: Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.