Evo šta je Saša Vidić rekao o Maji Nikolić i Kristijanu Goluboviću (VIDEO)
Saša Vidić

Bez dlake na jeziku

Evo šta je Saša Vidić rekao o Maji Nikolić i Kristijanu Goluboviću (VIDEO)

Svojih oštrim komentarima često je izazivao burne reakcije poznatih, a ni ovog puta nije štedio učesnike aktuelnih rijalitija u Srbiji.

Evo kako je Saša Vidić prokomentarisao "Parove", "Farmu" i "Velikog brata": 

Vidić je otkrio ko su mu omiljeni učesnici ovih rijalitija, i tako je izdvojio Miru Škorić, Zoricu Marković i porodicu Vasić.

- Meni su Vasići i princeze Vasićke fenomenalni. Oni su mi piramidalni vrh bilo kog rijalitija u Srbiji. Oni su ustvari normalni. Oni su u odnosu na sve drugo Bečka filharmonija - kazao je on.

Kako je prokomentarisao Maju Nikolić i Kristijana Goluboviča, kao i šta o rijalitijima misli Nina Radulović Lečić, pogledajte na portalu Blic.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.