Farma: Obračun jajima, Stanija gađala Maju

Nastavak sukoba

Farma: Obračun jajima, Stanija gađala Maju

Nikolićeva je jutros uspjela da isprovocira starletu, a ovo je samo nastavak njihovog sukoba koji traje danima.

Izgleda da je na “Farmi” došlo vrijeme da se vrate neki od dugova, i nakon što ju je Maja ispolivala vodom i kafom, sada je Stanija uzvratila udarac i jutros je jajima gađala Nikolićevu.

Kao i uvijek, pjevačica je provocirala starletu i željela je da izazove sukob, i na kraju je Dobrojevićeva izgubila živce i pokušala da pogodi Maju.


"Super je što me je Stanija gađala jajima da narod vidi kakva je ona. Ona mene nije ni pipnula, dvije dlake mi je zakačila, a ja sam htela namjerno da je isprovociram da vidi narod kakva je. Nemaš pojma koliko je Stanija poluđela. Ma daj više, u dva rijalitija je glumila žrtvu. Ja sam rekla ako Stanija ulazi, ja ne mogu da budem bolja riba, ali mogu da budem veća žrtva", objasnila je Nikolićeva svoju taktiku, prenose Večernje novosti.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.