Pročitajte na šta su sve bile spremne Čoline obožavateljke
Zdravko Čolić

Miljenik žena

Pročitajte na šta su sve bile spremne Čoline obožavateljke

Zdravko Čolić u jednom intervjuu otkrio na šta su sve ranije bile spremne njegove obožavateljke.

Legendarni pjevač, miljenik žena širom bivše Juge i dalje puni dvorane širom svijeta.

Iako su žene bukvalno padale u nesvijest na njegovim koncertima, Čola je više od deset godina vjeran jednoj Sandri.

Ipak, s vremena na vrijeme Čola se sjeti nekih ludačkih poteza svojih obožavateljki sa osmjehom na licu.

"Jednom se neka djevojka u Bitolju maskirala u sobaricu, upala mi u sobu i onda pala u nesvijest na mene. A kada sam spavao u Vodicama, jedna je ušla gola u sobu...Da se prestraviš! A bilo je i u Sarajevu jedne smiješne situacije kada je došla neka Makedonka, obučena u vjenčanicu sa sve kumom. Htjela da se uda, ali je moja majka rekla da mi je još rano da se ženim", prisjećao se Čola.

Bilo je i nekih ozbiljnijih situacija, kao onda kada se pjevač oženio i došao sa suprugom u Begrad, na Banovo brdo.

"Obožavateljka je Sandru napala nožem, ali se ona na svu sreću izmakla, pa je malo posjekla po licu", rekao je Zdravko za hrvatski "Večernji list".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.