Razvode se Bijonse i Džej Zi! Evo s kim je reper varao pjevačicu...
Bijonse i Džej Zi

Krah braka

Razvode se Bijonse i Džej Zi! Evo s kim je reper varao pjevačicu...

O trzavicama u braku Bijonse (34) i Džej Zija (45) pisalo se i prošle godine, međutim, izgleda da je sad stvarno došao kraj braku ovog slavnog para.

Naime, kako pišu zapadni mediji, pjevačica će uskoro javno saopštiti da se razvodi od slavnog muzičara. Navodno, Bijonse navodno više ne želi glumiti da je u srećnom braku pa cijelu tu priču želi što prije okončati.

"Porodici i prijateljima već je rekla da planira da krene naprijed sa svojim životom. Ne žele više da slušaju pitanja o svom braku ni o tome zašto ona i Džej Zi nemaju više djece", tvrdi izvor blizak paru.

Kao razlog tome, navode se njegove afere sa drugim ženama. Džej Zi je navodno prevario sa Rijanom i Ritom Orom. Pisalo se i da je pjevačicu varao s Kim Kardašijan prije nego što se ona udala za Kanja Vesta. Na sve ove napise par nije reagovao.

Prošle godine, kad se takođe pisalo da im je brak u krizi, Bijonse i Džej Zi zajedno sa ćerkom su se pojavili na pozornici tokom dodjele  MTV nagrade jer su tako htjeli svima dokazati da je među njima sve u redu.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.