Kristijan: Svake noći plačem za sinom
Kristijan Golubović sa sinom

Otvorio dušu

Kristijan: Svake noći plačem za sinom

Kristijan Golubović otkrio je na "Farmi" da svake noći plače za sinom Lazarom.

On je u razgovoru sa Majom Nikolić i Radetom Lazićem, a tokom priče rekao im je da mu je najteže zbog toga što sinu nije mogao pružiti normalno djetinjstvo.

– Plačem kao malo dijete svaku noć za sinom. Najiskrenije vam pričam. Hiljadu puta sam ga molio i izvinjavao mu se što nije mogao zbog mene imati djetinjstvo kakvo zaslužuje. Ja jesam bio i kriminalac i robijaš, ali nedužnim ljudima nikad nisam naudio. Ja sam narodski Robin Hud – ispričao je Golubović.

Kristijanov prijatelj Valentino potvrdio je ovu priču.

- Krivo mu je što nije bio s Lazarom za vrijeme njegovog odrastanja i ne može to sebi da oprosti. Lazar je fin momak i lijepo vaspitano dijete, bio je odličan đak, a sada je na studijama - ispričao je Golubovićev drug "Informeru", a prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.