Severina u potrazi za vjenčanicom
Severina

San iz djetinjstva

Severina u potrazi za vjenčanicom

Pošto je do sada pet puta bila vjerena, ali nijednom nije stigla do vjenčanaja, hrvatska pjevačica Severina će izgleda konačno dosanjati san iz djetinjstva.

Severina Vučković i fudbalski menadžer Igor Kojić najavili su vjenčanje, pa je buduća mlada već krenula u potragu za vjenčanicom. Nakon što je u nekoliko ekskluzivnih beogradskih ateljea pregledala ponuđene modele, u najuži izbor su pale haljine čuvenih kreatora Vere Vang i Oskara de la Rente.

Za to zadovoljstvo moraće da izdvoji oko 3.000 eura i to pod uslovom da se odluči za neku od vjenčanica koje su u ponudi.

Ukoliko nijedna ne bude "savršena", odnosno onakva kakvu Severina zamišlja, ona će odgovarajuću vjenčanicu naručiti iz inostranstva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.