Razvodi se Džulija Roberts
Džulija Roberts i Deni Moder

Nakon 13 godina braka

Razvodi se Džulija Roberts

Nakon nekoliko nedjelja spekulacija, sada je gotovo izvjesno da se poznati par razvodi.

Naime, tokom vikenda su paparaci Radar online fotografisali posjed gdje žive Džulija Roberts i Deni Moder, a prema onome što su zabilježili jasno je da neko napušta imanje. 

Nekoliko kamiona za selidbu bili su ispred imanja poznatog para, što je samo potvrdilo da su spekulacije o krahu braka ipak istinite.

Problemi u braku počeli su prije nekoliko mjeseci kada je glumica prolazila kroz porodičnu dramu nakon što je izgubila majku, ali i polusestru za koju se spekulise da je izvršila samoubistvo, prenose Nezavisne.

- Deni ne osjeća da su istinski povezani. Sve se uvijek radi po Džulijinoj volji i nikako drugačije. Ona je hipersenzitivna, u jednom momentu histeriše, a u sljedećem mu se izvinjava. Jednostavno je nepodnošljiva – rekao je nedavno izvor blizak paru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.