Igor na interesantan način izjavio ljubav Severini
Igor i Severina

Mladi matematičar

Igor na interesantan način izjavio ljubav Severini

Igor Kojić je na veoma interesantan način izjavio ljubav Severini.

On je uz fotografiju na Instagramu postavio definiciju matematičke konstante "pi".

- Matematička konstanta pi {3.14159...} se često koristi u matematici i fizici. π je malo slovo grčkog alfabeta i mijenja se sa pi kada je nedostupno. U euklidskoj planimetriji, π se može definisati kao odnos obima i prečnika kruga, količina ljubavi prema partneru koja je beskonačna ili kao površina kruga poluprečnika 1 (jediničnog kruga) - napisao je Kojić.

Severina mu je odgovorila u svom stilu: "A jesi mogao lijepo i jednostavno napisati volim te".

Fotografiju pogledajte OVDJE

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.