Stanija Dobrojević: Kurve tvrde da sam kurva, a ja to nisam!
Stanija Dobrojević

Oglasila se

Stanija Dobrojević: Kurve tvrde da sam kurva, a ja to nisam!

Stanija Dobrojević, tvrdi da ona ne pruža seksualne usluge za novac, već da pojedine prostitutke samo žele da je iskompromituju u javnosti!

Nakon što je madam Željka Rolović, koja je privedena zbog podvođenja djevojaka sa estrade, izjavila da joj je pomenuta starleta tražila da je spoji s bogatim klijentima iz inostranstva, oglasila se i Stanija preko svoje pres službe:

"Riječ je o čistoj kleveti i laži. Živimo u 21. vijeku, kada tehnologija sve pamti, tako da sam spremna da čitav svoj život dam na tacni kako bi se dokazalo da nikada nisam imala kontakt s pomenutom osobom, niti sam je upoznala. Ja čak ne znam ni kako žena izgleda. Uostalom, znate da je trenutno još jedno suđenje koje imam, pa bi možda trebalo da se raspitate čija je ova žena zapravo drugarica iz doma, s kim je odrasla i s kim izlazi i druži se. Pravda je spora ali dostižna i dokazaću je na sudu", stoji u Stanijinom saopštenju, prenosi "Informer".

Podsjećamo, Stanija se trenutno sudi sa Sorajom Vučelić zbog klevete.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.