Klunijeva supruga razljutila svoje kolege!
Amal Alamudin

Evo i zašto

Klunijeva supruga razljutila svoje kolege!

Britanski ministar pravde Edvard Folks nije imao lijepe riječi za suprugu Džordža Klunija i njene sposobnosti na sudu, te ju je optužio da velike slučajeve dobija samo zahvaljujući svom prezimenu.

U "Dolce&Gabbana" haljini vrijednoj skoro hiljadu funti, i sa ogromnim naočarama za sunce, Amal Kluni izgledala je kao da je krenula na crveni tepih, a ne u zatvor na razgovor sa svojim klijentom, nekadašnjim liderom Maldiva Mohamedom Našidom, kada je prošle nedjelje posjetila njegovu domovinu.

Nije ni čudo što je 37-godišnja advokatica za ljudska prava izazvala negodovanje među svojim kolegama, uključujući i britanskog ministra pravde Edvarda Folksa.

- Siguran sam da takve velike i poznate slučajeve dobija samo zato što je udata za Džordža Klunija, a kada je angažuju, onda takvi slučajevi dobijaju publicitet - rekao je on novinaru "Dejli Mejla".

Prije samo nekoliko nedjelja, gospođa Kluni izgubila je parnicu u Egiptu, koja je bila izuzetno medijski propraćena, kada je njen klijent, kanadski novinar Mohamed Fahmi, osuđen na tri godine zatvora.

- Čuo sam je nakon suđenja kako govori u odbranu novinara koji su osuđeni u Egiptu. Da sam zatvorio oči, nikada ne bih rekao da je to ona, jer je koristila nju-ejdž trendi termine. Mogu vam reći, to nije bilo tako kada sam ja bio advokat. 
Samo nekoliko dana prije nego što je donesena presuda Fahmiju, Amal je viđena u provodu na Ibici u zlatnoj mini haljini. Jednom rukom se držala za svog slavnog supruga, dok je u drugoj ruci imala skupocjenu tašnu.

Ministar nije jedini koji je primijetio promjene na Amal otkako se udala za Klunija. 
- Ima dosta pametnih advokata, a mnogi imaju mnogo impresivniju karijeru u oblasti ljudskih prava nego Amal Kluni. Ali, njen intelekt i profesionalizam, pa čak i njen seksepil, nisu ništa u poređenju sa činjenicom da se udala za holivudskog zavodnika koji se zove Džordž - rekao je ugledni pravnik Džonatan Ejms, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.