Glumac čeka dijete sa 35 godina mlađom djevojkom?
Mel Gibson

Tata po deveti put

Glumac čeka dijete sa 35 godina mlađom djevojkom?

Porodica Mela Gibsona navodno će postati još veća, pošto slavni glumac navodno čeka svoje deveto dijete sa znatno mlađom djevojkom Rosalind Ros.

Iako su mnogi spekulisali da je u pitanju samo avantura, izgleda da Mel Gibson (59) ima ozbiljne namjere sa 24-godišnjom nekadašnjom jahačicom konja, a danas scenaristkinjom u pokušaju. Glumac navodno sa njom čeka svoje deveto dijete

- Rosi je iznenada prestala da pije alkohol prije mjesec dana. Iako neće da prizna da je trudna, ona to nije ni negirala - rekao je jedan prijatelj i dodao: 

- Oduvijek je govorila da želi da bude mlada mama i da ima troje ili četvoro djece.

Novopečeni par upoznao se kada se Rosalind prijavila za posao scenariste u glumčevoj producentskoj kući. Kako tvrde izvori svjetskih medija, ubrzo nakon toga odveo ju je na romantični odmor na svoje imanje, usred džungle u Kostariki.

ros

Osvojila je srce Mel Gibsona

Gibson ima sedmoro djece iz braka sa bivšom suprugom Robin - najstariju Hanu, blizance Edvarda i Kristijana, i još četvoro sinova - Luisa, Vilijama, Majla i Tomasa.

Kada su se Mel i Robin razveli 2006. nakon 26 godina braka, započeo je romansu sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom (45) koja je prethodno bila u vezi sa Timotijem Daltonom. Godine 2009. par je dobio ćerku Luciju, a godinu dana kasnije su se razveli.

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.