Zorica i Ali King planiraju seks: Ovdje kamera ne snima, niko nas neće vidjeti!
Foto: Printscreen

Tajna veza

Zorica i Ali King planiraju seks: Ovdje kamera ne snima, niko nas neće vidjeti!

Zorica Marković i Ali King razmatrali su koja lokacija je najbolja za seks na Farmi.

Pjevačica je pričala kako su Jelena i Čupo imali seks u gazdinskoj kući na jednoj od prethodnik Farmi.

"Sve su oni to lijepo počeli, a pokrili se samo ćebetom, Ali, džabe. Vidjelo se Čupino du.e! Krenuli su u akciju, a mi smo svi bili kod prozora, slušali i umirali od smijeha", ispričala je Zorica.

Ali King se smijao i posmatrao Zoricu. "Kako su to uspjeli, pa kamera svuda snima", pitao se, ali mu je pjevačica objasnila da ima jedna kućica iza koje bi mogli da imaju seks, a da ih niko ne vidi.

"Taman bi bilo ovdje iza ove kuće. Ne snima kamera, idealno za seks", rekla je Zorica oduševljeno.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.