Uplašićete se: Ovako Karleuša izgleda bez fotošopa! (FOTO)
Jelena Karleuša

Pogledajte

Uplašićete se: Ovako Karleuša izgleda bez fotošopa! (FOTO)

Moći fotošopa očigledno najbolje poznaje pjevačica Jelena Karleuša, koju je ekipa Alo-a uslikala na snimanju emisije “Zvezde Granda” u broj manjim sandalama, sa šlaufima sala oko struka i celulitom.

Ona je s istog događaja na socijalne mreže okačila fotografiju na kojoj izgleda savršeno pošto se prije toga „ispeglala“ programom za uljepšavanje.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Foto: Rajko Ristić


Najdrastičnija razlika kako naše estradne zvijezde izgledaju na ekranu ili fotografijama i privatno može se primijetiti kod Jelene, koja se najviše od svih koleginica izobliči fotošopom. Paparaco "Alo" lista uslikao je pjevačicu na snimanju ove emisije, u kojoj je, pored Marije Šerifović, novi član žirija.

Puca na sve strane

Puca na sve strane, Foto: Rajko Ristić

 

Iako sebe veliča kao divu od stila, to se ne bi moglo pripisati ženi koja nosi male sandale, iz kojih joj ispadaju prsti. Da stvar bude gora, čini se kao da Jelena na jednom prstu nema lak. Vitka figura koju Karleuša proklamuje na profilima društvenih mreža očigledno je samo optička varka jer se na fotografijama bez fotošopa vidi da pjevačica u predjelu struka ima salo.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Foto: Rajko Ristić

 

Ona je čak i celulitom “okitila” duge noge, koje su je izdale u trenutku dok je hodala binom, pa zamalo nije pala. Da stvar bude gora, pjevačica ne liči na sebe ni kada je faca u pitanju, koju očigledno sužava na fotografijama kojima obasipa fanove.

Izvor: Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.