Saša Popović: Miroslav Ilić nema pojma da pjeva, dere se kao konjina!
Saša Popović

Rat se nastavlja

Saša Popović: Miroslav Ilić nema pojma da pjeva, dere se kao konjina!

Ne može da prođe skoro nijedna emisija „Zvezda Granda“ a da se Saša Popović ne zakači za Miroslava Ilića. Tako je bilo i na početku snimanja nove sezone. Popović je prozvao bivšeg saradnika i uporedio ga s konjem. Naime, kad je Saša zamolio Šabana Šaulića da otpjeva neku pop pjesmu kako bi pokazao svoje vokalne sposobnosti, pomenuo je da Ilić ne zna da izvodi taj žanr.

- Ajde, Šabane, zašto ne bi otpjevao neku pop pjesmu? Umiješ li to? Pa ne košta te ništa da probaš. Miroslav Ilić zapjeva u onom takmičenju, ali on nema pojma da pjeva pop, dere se kao konjina, ništa ga ne razumiješ - naglasio je Saša, ali Šaulić je ipak izbjegao da zapjeva.

S druge strane, Miroslav je navikao na Popovićeve prozivke, pa se nije mnogo potresao.
- Šta ja njega da komentarišem?! Takve stvari govore o onom drugom, ne o meni. Neću da se petljam u takve bljuvotine, valjda ste skapirali to. Nimalo niste glupi, oni se neće smiriti i smještaće mi sve i svašta. Ta provokacija s njihove strane mi nije nikakav problem. Ma Sale je jedno veliko srce (smijeh), neka mu da bog sreće i zdravlja - rekao je Ilić koji s Popovićem ne priča 15 godina.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.