Jelena i Aca imali seks?!
Jelena i Kristijan, Foto: Fotomontaža

Provaljeni

Jelena i Aca imali seks?!

Kristijan Golubović otkrio je tokom posljednjeg suđenja kako je gledao seks između mladog pjevača Ace Živanovića i jedne od učesnica "Farme".

Novo suđenje na "Farmi", kojim je predsjedavao Kristijan Golubović, odigralo se između Jelene Krunić i Stanije Dobrojević. Naime, Jelena je optužila Staniju da je pričala po imanju kako je Krunićeva imala seks sa Acom.

Aca

Aca Živanović, Foto: Alo.rs

 

Stanija je odgovorila da je njoj neko rekao da je vidio seks Jelene i Ace, ali da ne smije da otkrije ko.

U priču se ubrzo umiješao i sudija Kiki:

- Ja sam gledao dok je jedna djevojka skakala po ku**u gospodina Aleksandra, držeći mu ruke na ramenima. Sa mnom su bili Zorica i Ali, jasno se vidjelo - rekao je Golubović a onda na prostački način opisao šta je vidio zbog čega se Jelena naljutila.

- Šta se ti pronalaziš, ja nisam rekao da je bio s tobom? - rekao je Kristijan.

- Očigledno je da misliš na mene. A šta ako su se to dvoje pretvarali i namjerno simulirali seks jer su primijetili da imaju publiku? - upitala je Jelena pokušavajući da se odbrani.

- Ma kako da ne. Ako je ono bila gluma, onda su oni odlični glumci - dodao je Kristijan i rekao da poroti prepušta da presudi.

Ostali ukućani su glasali i oslobodili Staniju krivice.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.