Džesika Simpson pijana u emisiji (VIDEO)
Džesika Simpson

Koji blam

Džesika Simpson pijana u emisiji (VIDEO)

Pjevačica se u emisiji pojavila pod dejstvom alkohola, gdje je tokom razgovora sa voditeljkom počela da se njiše i nerazumno priča.

Džesika Simpson se pojavila pijana u emisiji "Home shopping network", gdje je trebala da promoviše liniju pantalona koje je dizajnirala. Budući da je ova pjevačica od nedavno i dizajnerka, ona je trebala da priča o svom novom radu, ali pod dejstvom alkohola je pričala nepovezane stvari.

Kada je govorila o boji pantalona, ona je počela da se njiše, za šta su gledaoci okrivili alkohol. Oni su na društvenim mrežama osuli paljbu po Džesiki. Takođe, njeni pratioci na Twitteru su joj zamjerili, jer smatraju da majka dvoje djece ne smije tako da se ponaša. Simpsonova se nije oglasila ovim povodom, pa se spekuliše da je sramota od same sebe i peha prilikom gostovanja u emisiji.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.