Fotografija dvije ljepotice zaludjela muškarce širom planete

Manekenke koje se ubrajaju među najljepše na svijetu

Fotografija dvije ljepotice zaludjela muškarce širom planete

Dvije možda najpopularnije manekenke na svijetu, Ruskinja i Brazilka objavile su zajedničku fotografiju na kojoj izgledaju kao sestre.

Irina Šajk i Adrijana Lima pozirale su zajedno za fotografiju koja je juče osvanula na društvenoj mreži Instagram. Dvije ljepotice uslikale su se iza scene velike revije Marka Džejkobsa na zatvaranju Nedelje mode u Njujorku. 

208686326255fe69b04f7c3245699439w640

Foto:Instagram

Dvije lijepe crnke svijetlih očiju su zasigurno manekenke koje se ubrajaju među najljepše na svijetu. 

Na zajedničkoj fotografiji jasno je koliko ove dvije lepotice podsjećaju jedna na drugu, a Adrijana je jednom prilikom otkrila kako su joj na ulici prišli misleći da je Irina Šajk što je za nju bio veliki kompliment.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.