Dona Ares ponovo ima kosu (FOTO)
Dona Ares

Presrećna

Dona Ares ponovo ima kosu (FOTO)

Pjevačica Dona Ares pohvalila se na Fejsbuku novim imidžom. Pjevačica, naime, poslije dužeg vremena i borbe sa karcinomom ponovo ima dugu kosu, prenosi podrtal Alo.

Zbog novog imidža Dona je presrećna, i ne dozvoljava zlobnicima da joj pokvare raspoloženje. Pjevačici je izvjesna Lejla poručila da "pretjeruje", pa joj je Dona javno odgovorila.

dona

- Dobar dan!!!! Ja sam konačno srećna da imam kosu za koju se pobrinuo moj frizer i koju ćemo da mijenjamo još sto puta. ‪Živi Lejla i pusti druge da žive!!!! E sad pretjerujem i poručujem svim budućim Lejlama uzdržite se ovakvih komentara, jer hvala Bogu ne znate kako je to oživjeti ponovo! Ja vam želim sve ono što meni želite i neću odustati od svoje borbe, a nova tek počinje!!!!! Preživjela sam je**ni rak, tj. tek ću znati jesmo li ga ubili, al' ljude i njihova nekakva pravila ne mogu i neću izgleda nikad. Za hejtere ... živi ... ja živim kako ja hoću i tačka!!! - napisala je pjevačica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.