Žizel Bundšen i dalje najplaćenija zvijezda
Žizel Bundšen

Forbs

Žizel Bundšen i dalje najplaćenija zvijezda

Žizel Bundšen je na samom vrhu Forbsove liste najplaćenijih zvijezda.

Iako više ne hoda modnim pistama, lijepa Žizel je zaradila 44 miliona dolara i tako pretekla Karu Delevinj i Adrianu Limu koje su zaradile tek devet miliona.

zizelbundsen

Ne samo da je pretekla koleginice već i svog supruga Toma Bredija koji je zaradio 35 miliona dolara, prenosi CdM. Iako više ne nosi revije, neko je već izračunao kako su njena primanja za samo 6% manja u odnosu na prošlu godinu. Forbs naglašava kako Žizel još od 2002. zarađuje daleko više od drugih manekenki.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.