Razvode se Viktorija i Dejvid Bekam?
Dejvid i Viktorija Bekam

Odao ih jedan detalj

Razvode se Viktorija i Dejvid Bekam?

Viktorija je iz nekoliko puta laserskim tretmanom uklonila tetovažu sa leđa, na kojoj je hebrejskim pismom ispisano "Ja pripadam svom voljenom i on pripada meni".

Mnoge je ovo natjeralo da se zapitaju da li je sa njihovim brakom sve u redu.

Vidljivo posvijetljena tetovaža bila je glavna tema razgovora nakon što je bivša članica benda "Spice Girls" prošetala pistom nakon svoje revije na Njujorškoj nedjelji mode.

Ovo nije jedina tetovaža koju je Viktorija uklonila posljednjih mjeseci, već je to učinila sa još dvije, na jednoj je bio ispisan datum kada su 2006. ona i Dejvid obnovili zavjete, a na drugoj na latinskom ispisano "ponovo ispočetka".

Iako su mnogi šuškali da to radi jer planira da se razvede od bivšeg fudbalera, ona tvrdi da želi da je "ozbiljnije shvate" u modnoj industriji.

Viktorija i Dejvid (40) vjenčali su se 1999. nakon dvije godine zabavljanja i imaju četvoro djece, sinove Bruklina (16), Romea (13) i Kruza (10) i 4-godišnju ćerkicu Harper Seven, prenosi CdM.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.