Vlada otkrio ono što nije smio: Evo zašto je ušao na Farmu!
Vlada Stanojević

Raspričao se

Vlada otkrio ono što nije smio: Evo zašto je ušao na Farmu!

Vlada Stanojević, Tamara Đurić i Jasmina Medenica, dok su ostali još spavali, razgovarali su o ulasku u rijaliti i Vlada je otkrio tajnu koju sigurno nije želio da kaže. Naime, otkrio je da se on nije mnogo tu pitao i da je morao da uđe u rijaliti, piše Kurir.

"Odlučio sam mjesec dana prije Farme. Ja se ništa tu nisam pitao. Nemaš hoćeš-nećeš, samo ulazi", rekao je Vlada, dok je Tamara žalila što nema fen za kosu.

"Mogu ja i ovako, samo da imam veš-mašinu, fen za kosu, može samo sudopera. I da imamo krevete", rekla je Tamara.

Podsjetimo, Vlada je pao u nemilost cijele javnosti pošto je pretukao svoju vjerenicu Ana Mariju Žujević, s kojom je bio u vezi 11 mjeseci. Stanojević je poslije ovog skandala ostao i bez emisija na TV Pink i učešće u rijalitiju mu je prilika da se predstavi u pravom svjetlu i pokaže da on nije nasilnik koji tuče žene.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.