Zorica: Vraćam se na
Zorica Marković

Oglasila se na Fejsbuku

Zorica: Vraćam se na "Farmu", biće svašta!

Zorica Marković oglasila se na Fejsbuku poslije incidenta koji se desio na "Farmi. Pjevačica je najavila svoj povratak u rijaliti čim se oporavi.

Markovićeva je puštena na sedmodnevno kućno liječenje, nakon što joj je pozlilo zbog incidenta koji se desio između nje, Alija i Lepog Miće.

Pjevačica je iskoristila boravak "napolju" da posjeti kozmetički salon i sredi se za veliki povratak.

- Dragi prijatelji, a i oni drugi, ne brinite, dobro sam. Dobre ljude i bog čuva. Pišu svašta... "Ognjište" radi i tek će, ja se vraćam na "Farmu" i biće svašta. A vi koji me kudite i šaljete poruke jadnog sadržaja - bolje vodite brigu o vašem životu koji očigledno nemate. Kakva sam takva sam, ne diraj. Sve vas voli vaša Zorica M. - napisla je pjevačica na Fejsbuku, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.