Severina izbačena iz sudnice
Severina

Suđenje zbog vrtića

Severina izbačena iz sudnice

Juče je održano ročište na kom su se licem u lice sreli bivši ljubavnici, Severina Vučković i Milan Popović.

Srpski kralj bakra Milan Popović tužio je pjevačicu Severinu Vučković jer je njihovog trogodišnjeg sina Aleksandra upisala u vrtić bez konsultacije sa njim. 

Bivši ljubavnici su se juče sastali u sudu u Hrvatskoj gdje sudija Vera Nikić vodi spor. 

Osim zbog izbora vrtića, Popović se sudi sa Severinom i zato što želi da viđa sina češće i traži da sud presudi da alimentaciju ne plaća pjevačici, već ona njemu. 

Što se vrtića tiče, Seve je izabrala privatni, sa bazenom i slanom sobom, u blizini svog stana u Zagrebu, ali dječak trenutno ne ide u njega, jer sudija koja vodi spor još nije donijela privremenu mjeru o pohađanju vrtića. Izgleda da je sve to iznerviralo Severinu, pa je na kraju izbačena iz sudnice, pišu Novosti.

Kako piše Večernji list, sudija je Severinu izbacila iz disciplinskih razloga. Konkretno, to znači da je svojim ponašanjem, pokazala nepoštovanje prema sudu i nije obraćala pažnju na opomene. 

Suđenje je zatvoreno za javnost, a advokati ne žele da komentarišu šta se dešava iza zatvorenih vrata.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.