Vjenčanje Bar Rafaeli zaustavlja vazdušni saobraćaj?
Bar Rafaeli

Može im se

Vjenčanje Bar Rafaeli zaustavlja vazdušni saobraćaj?

Svadba supermodela Bar Rafaeli izazvalo je varnice na izraelskom nebu, jer su zbog svog slavlja zatražili da se zatvori vazdušni saobraćaj, javlja Tanjug.

Želeći da spriječe navalentne paparace da snimaju ceremoniju njihovog vjenčanja, koja će se večeras održati na sjeveru Izraela, popularna manekenka i njen vjerenik, biznismen Adi Ezra, zatražili su od agencije za civilno vazduhoplovstvo da "zatvori" nebo nad tim područjem.

Pozivajući se na bezbjednosne razloge zbog potencijalne gužve u tom vazdušnom prostoru, agencija je dala odobrenje. 

Ubrzo, međutim, uslijedila je ljutita reakcija izraelskog ministra transporta Izraela Kaca koji je rekao da "nebo pripada svima i da se ta vrsta ekskluzivnosti ne može iz komercijalnih razloga davati bilo kojoj poznatoj ličnosti". 

Nakon vijesti da će letovi biti zabranjeni, Kac je uputio strogu notu direktoru civilnog vazduhoplovstva, u kojoj ga upozorava i "da će ukoliko nebo iznad vjenčanja Bar Rafaeli ne bude otvoreno, on biti smijenjen sa položaja".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.