Bred i Anđelina kupuju kuću u istom selu gdje živi Kluni
Anđelina Džoli i Bred Pit

Stižu kumovi

Bred i Anđelina kupuju kuću u istom selu gdje živi Kluni

Holivudski par je, navodno, počeo da traži kuću u jednom živopisnom dijelu Engleske gdje bi mogli da se dosele sa svojom djecom

Bred Pit bi trebalo da svoj sljedeći film snima u velikoj Britaniji i kako javljaju mediji, krenuo je u potragu za kućom u kojoj bi živio sa Anđelinom i njihovo šestoro djece.


Prema pisanju Sana, kuću traže baš u Soningu, selu udaljenom pet kilometara od Redinga, mjestu gdje Džordž Kluni i njegova supruga Amal Alamudin imaju deset miliona funti vrijednu vikendicu.

amaliclooney

- Bred mora da snima u Engleskoj do Nove godine, sjeverno od Londona. Od Soninga do filmskih studija se stiže veoma brzo, a Anđa i djeca bi imali sav luksuz koji im je potreban, a da ipak borave na selu, rekao je jedan prijatelj, prenosi Blic.

Klunijeva kuća se nalazi u ostrvskom seocetu, a holivudska zvijezda tamo veoma voli lokalni pab koji čak prodaje i njegov brend tekile, koji on i isporučuje baru.

Njegova supruga Amal i Anđelina će sigurno imati mnogo zajedničkih tema s obzirom da je jedna ambasador Ujedinjenih nacija, a druga advokat za ljudska prava. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.