Tužila producenta zbog seksualnog zlostavljanja
Keša

Keša u problemu

Tužila producenta zbog seksualnog zlostavljanja

Pjevačica Keša se ovih dana našla u problemu zbog sudskog spora koji vodi protiv svog producenta Dr Luka. Pjevačica je ga je tužila zbog seksulanog, verbalnog i fizičkog zlostavljanja, ali je ugovorom još vezana za njega i izdavačku kuću Sony, prenosi Prva.

Kešina karijera je sada ugrožena jer ona odbija svaku dalju saradnju s njima. S tim u vezi, pjevačica je apelovala na nadležne organe da se proces suđenja ubrza da više ne bi morala da radi sa svojim producentom.

Sve dok je vezana Sonijevim ugovorom, ne može da izdaje nove pjesme za drugu izdavačku kuću, a samim tim ni da započne novu turneju, što se direktno odražava na dalji tok njene karijere.

I dok Dr Luk tvrdi da su Kešine optužbe lažne i neosnovane, pjevačica ne odustaje od tužbe, a fanovi je na društvenim mrežama podržavaj

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.