Madona:
Madona

Opet provocira

Madona: "Papa Franja me ili kopira ili je zaljubljen u mene"

Madona je tokom svog koncerta izjavila da je papa Franja ili kopira ili je potajno zaljubljen u nju. Zaključila je to zato što se raspored njenih koncerata poklapa s njegovim rasporedom turneje po Americi.

Osim što je papu optužila za kopiranje ona je izjavila i da smatra da je on potajno i uhodi. Nakon toga je skočila na sto i rekla – “Može li papa da uradi ovo?!“ 

Naglasila je kako je tri puta isključena iz katoličke crkve, a to je, kako Madona tvrdi, najbolji dokaz da je Vatikanu stalo. 

Svojim izjavama i izrugivanjem s papom naljutila je čak i neke svoje fanove koji smatraju da je pretjerala s izjavama i da joj to nije bilo potrebno. Ipak najveću osudu crkve doživjela je kada je objavila spot za pjesmu “Like A Prayer“, prenosi Bulevar.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.