Novak oduševio na otvaranju Beogradske filharmonije(FOTO)
Foto: Dušan Milenković

Uživa u klasičnoj muzici

Novak oduševio na otvaranju Beogradske filharmonije(FOTO)

Najbolji teniser svijeta u pratnji svoje supruge, Borisa Bekera i ministra Ivana Tasovca došao je na svečano otvaranje nove sezone Beogradske filharmonije na Kolarcu.

Akademsko kašnjenje od 15 minuta nije izostalo, a najpoznatijeg tenisera Srbije dočekale su ovacije svih prisutnih po ulasku u salu, dok se i sama Beogradska filharmonija pohvalila se njegovim prisustvom objavivši na Fejsbuku da "sezonu otvaraju asom".

djokovicfilharmonija250915fotoDusanMilenkovic1881000x0

Nole je otkrio još jednu nevjerovatnu stranu svoje ličnosti, pa sada znamo da pored humanitarnog rada kojim se bavi, takođe uživa i u klasičnoj muzici, prenosi 24sata.rs.

djokovicfilharmonija250915fotoDusanMilenkovic4381000x0

Sportska zvijezda prisustvovala je otvaranju sezone koja je unapred rasprodata, a koju je otvorio dirigent Kristijan Mandeal uz velikane – Sergeja Krilova na violini i Marija Brunela na violončelu.

Tokom pauze Novak je čestitao dirigentu na sjajnom nastupu, ali i izdvojio vremena da se slika sa svima onima koji su željeli da imaju uspomenu sa njim sa ovog događaja.

 

 
 
24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.