Evo šta su fanovi poručili Kristijanu Golubovću!
Kristijan Golubović

Razočarao ih

Evo šta su fanovi poručili Kristijanu Golubovću!

Kristijan Golubović, jedan od najupečatljivijih učesnika na Farmi, koji je u rijaliti ušao kako bi promijenio sliku o sebi kao o žestokom momku, rekao je da ne želi da se druži sa starletama, pa i da ne želi da se tušira u istom kupatilu sa njima.

Čim je ušao na imanje napravio je poljski tuš, gdje se  kupao dok je bilo lijepo vrijeme. Međutim, već je prošlo mjesec dana i Kristijan se privikao na svoje nove cimere. Stanija, Tamara, Jelena, balerina i Jasmina se neprestano vrte oko njega, a žestoki momak se sve manje buni protiv toga.

Njegovi fanovi su mu upravo to zamjerili.

"Razočarao me je Krile. Žena i djeca gledaju preko TV kako mu neka starleta, koju je pritom osudio da je silikonjara i ostalo, skače po erogenim zonama u gaćama. Onu istetoviranu dr.cu i balerinu je isto postrojavao jer su se ''nabijale'' muškarcima, trebao je da pokaže pravi primjer i da postavi distancu od toga", napisao je jedan Marko, a prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.