Evo koji savjet je Severina dala sinu Aleksandru!
Igor, Aleksandar i Severina

Nerazdvojni trio

Evo koji savjet je Severina dala sinu Aleksandru!

Iako je već drugu bračnu noć odradila koncert u slovenskom Celju, Severina je požurila da se pridružiti svom, sad već suprugu, Igoru Kojiću i sinu Aleksandru

Ljubav je sve, sine... Sve, napisala je Severina pored fotografije koju je danas podijelila na Instagramu. 

Pjevačica je na fotografiji sa sinom Aleksandrom (3) i suprugom Igorom Kojićem (28), a svo troje imaju osmijeh od uva do uva. Severinine (43) obožavaoce fotografija je oduševila pa su joj ostavili brojne lijepe komentare, piše 24sata.hr.

'Prelijepi ste mi i zračite neopisivom toplinom', 'Aleksandrov osmijeh govori više od riječi', 'Tako to rade carice', 'Bravo kraljice', 'Ovo mi je jedna od vaših najljepših fotografija', samo su neki od komentara koji su se našli pod njihovom veselom 'fotkom'. 

Severina i Igor u tajnosti su se vjenčali u petak u istarskim Balama. Pjevačica je već u subotu odradila koncert u slovenskom Celju, no očito je da nije mogla dugo bez svoja dva muškarca. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.