Stanje Usnije Redžepove se pogoršalo: Pjevačica dobila epileptične napade!
Usnija Redžepova

Bori se za život

Stanje Usnije Redžepove se pogoršalo: Pjevačica dobila epileptične napade!

Usnija Redžepova, koja već tri godine boluje od raka pluća, juče ujutru je pretrpjela nekoliko epileptičnih napada u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu, gdje leži od sredine avgusta ove godine.

Kako Kurir saznaje, zdravstveno stanje nekrunisane kraljice južnjačkog melosa dosta se pogoršalo, zbog čega je konstantno pod lijekovima za spavanje kako bi lakše podnijela bolove.

"Redžepova je juče ujutru doživjela epi-napade i veoma se uznemirila. Koliko god se borila da joj bude bolje, posustaje u situacijama s kojima se susreće prvi put.Pjevačica se izuzetno loše osjeća i jedva komunicira s ljudima kojima je okružena. Nije mogla da se kreće kad je dovezena u bolnicu, a sada jedva pomjera ruke i noge. Uglavnom joj pomaže medicinska sestra ili neko ko joj dođe u posjetu. Zbog jakih bolova u predjelu kičme i stomaka dobija lijekove za spavanje, kako bi joj sve to ublažili. I dalje koristi kiseonik, bez kojeg ne može da izdrži ni sat vremena", otkriva dobro obaviješten izvor i dodaje da je Redžepova još više smršala.

Usnija je, inače, sredinom avgusta, čim je smještena u bolnicu, u ispovijesti za Kurir prvi put rekla da joj je najveća želja da ozdravi. Iako je njeno stanje svakim danom sve lošije, ne odustaje od borbe. Redovno je obilaze rođaci, prijatelji i kolege, među kojima i Gordana Stojićević, Izvorinka Milošević, Lepa Lukić, Merima Njegomir i drugi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.