Evo kako hit Verice Šerifović zvuči kad ga pjeva njena ćerka! (VIDEO)
Marija Šerifović

Poslušajte

Evo kako hit Verice Šerifović zvuči kad ga pjeva njena ćerka! (VIDEO)

Da krv nije voda još jednom je dokazala pjevačica Marija Šerifović, koja je otpjevala maminu pjesmu "Ne dam bolu", čime je mnoge ostavila bez teksta.

Pobjednica Evrovizije 2007. godine pokazala je i kako se snalazi u narodnoj muzici, pa je u društvu prijatelja odlučila da otpjeva pjesmu "Ne dam bolu“, koju pjeva njena mama Verica Šerifović.

- Ja mogu da kažem samo: Bože, hvala ti, a vama da uživate... Kad je za svoju dušu tada je najbolje - napisala je na Fejsbuku Marija  uz snimak koji je objavila.

Pjesmom "Ne dam bolu" Verica svakog puta iznova oduševi publiku, a nekima izmami i suze. Međutim, veliko oduševljenje za mnoge je način na koji je Marija otpjevala ovu pjesmu.

Blic

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.