Ovako bi naše poznate cice izgledale kad bismo ih
Severina (Fotomontaža)

Šta kažete?

Ovako bi naše poznate cice izgledale kad bismo ih "ispumpali" (FOTOMONTAŽA)

Trendovi estetske hirurgije ne jenjavaju, a evo kako bi neke od najpoznatijih cica sa estrade izgledale kada ne bi imale koji kubik viška na usnama.

Nikolija

Nikolija Jovanović voli da ističe svoje pune usne, ali kad bi ostala bez silikona pitanje je da li bi mogla tako da se pući. Pa, Relja, šta kažeš?

Nikolija Jovanović/Ispumpane usne

Nikolija Jovanović/Ispumpane usne, Foto: Goran Srdanov/ Montaža: Andrej Veličkov

 

Anastasija Buđić

 
Modelsica Anastasija Buđić na sebi je radila više estetkih korekcija, pa usne u odnosu na sve ostalo ne djeluju baš toliko naduvano. Ipak koliko su bitne za njen imidž lako je vidjeti na fotomontaži ispod - umjesto napucane manekenkice pred sobom imamo "djevojku iz komšiluka".

Anastasija Buđić/Ispumpane usne

Anastasija Buđić/Ispumpane usne, Foto: Mitar Mitrović/ Montaža: Andrej Veličkov

 

Nego, liči li vam malo na Jelenu Tomašević?

 

Dejana Živković

Bivša djevojka golmana Vladimira Stojkovića, Dejana Živković meta je medija posljednjih mjeseci zbog njenog anoreksičnog izgleda. Ona je baš riješila da smanjuje tamo gdje ne treba, a sa ovim iskrzanim karminom i manjim ustima djeluje duplo manje "senzualno" i duplo više kao i svaka druga normalna djevojka.

Dejana Živković/Ispumpane usne

Dejana Živković/Ispumpane usne, Foto: Dušan Milenković / Montaža: Andrej Veličkov

 

Katarina Grujić

 

Katarina Grujić shvatila je da joj hiruško pumpanje usana nije dovoljno, pa je posegla za dopunom. Iako bi se mnogi složili da domaće pjevačice nemaju mjeru u korekcijama ka težnji za savršenim izgledom, Katarinu bi jedva prepoznali kada bi je ovakvu vidjeli na ulici. Dobro, možda je ne bi prepoznali uopšte, ali shvatate šta želimo da kažemo.

Katarina Grujić/Ispumpane usne

Katarina Grujić/Ispumpane usne, Foto: Rajko Ristić /Montaža: Andrej Veličkov

 

Sandra Obradović

 
Bivša manakenka Sandra Obradović koja se u žiži medija našla prošle godine zbog tetovaže posvećene Mići Jovanoviću, vlasniku Megatrenda, sa manjim ustima izgleda kao i svaka treća plavuša u lokalnom kafiću. Samo sa više love.

Sandra Obradović/Ispumpane usne

Sandra Obradović/Ispumpane usne, Foto: Dalibor Danilović / Montaža: Andrej Veličkov

 

Soraja

 
Ako je neko "čudo" prirode onda je to definitivno Soraja. Starleta koja obilazi lokalne rijalitije po Balkanu svoj lični opis mijenja lakše i češće nego prosječan Crnogorac četkicu za zube.

Soraja/Ispumpane usne

Soraja/Ispumpane usne, Foto: Mitar Mitrović/ Montaža: Andrej Veličkov

 

Od ružnog pačeta do gangsterke za nju je tanka linija, a da ispod slike ne piše ko je u pitanju ne bi nas očekivalo da postavite pitanje "Ko je bre ova?" (mada neki sigurno hoće).

 

Severina

 

Severina (43), novopečena srpska snajka (ponovo) jedna je od ljepših žena sa ovih prostora, ali ni ona nije odoljela sređivanju kod čika doce (mada je prije izvjesnog vremena malo "smanjila doživljaj" s ustima). Ipak, ne ovoliko.

Severina/Ispumpane usne

Severina/Ispumpane usne, Foto: Zoran Ilić/ Montaža: Andrej Veličkov

 

Mada, slatka je ovako sa ovim tananim ustima, ali se njen snimak vjerovatno ne bi tako proslavio da ga snimala u ovom izdanju.

Izvor: 24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.