Balerinin brat otkrio tragičnu vijest: Evo zašto se Jelena razuzdano ponaša
Jelena Milošević, Foto: Promo

Brine za majku

Balerinin brat otkrio tragičnu vijest: Evo zašto se Jelena razuzdano ponaša

Miodrag, brat farmerke Jelene Milošević, otkrio je da se njegova sestra čudno ponaša i mijenja raspoloženje zato što sve vrijeme misli na majku, koja je teško bolesna i za koju ne zna da li će je živu zateći po izlasku iz rijalitija.

"Naša majka je jako bolesna i ne znamo kakav će biti ishod kancera koji ima. Jeleni pada i raste raspoloženje zavisno od toga da li razmišlja o majci, za koju ne zna kako je. U noći kada je Maja mojoj sestri sipala preparat za potenciju, majka je mogla, daleko bilo, da umre. Tu noć je Hitna pomoć u našu kuću dolazila šest puta i bio nam je haos jer nije mogla od šoka da se oporavi. To je bio pokušaj ubistva i mi smo čitavu noć plakali kao djeca jer ne možemo da joj pomognemo", rekao je Miodrag i prepričava koliko je Jelena teško podnijela saznanje da za bolest njene majke nema lijeka.

"Sestra nije mogla da se smiri kada su nam u bolnici rekli da našu majku ne mogu da operišu, već da će je poslati kući, gdje će i preminuti. Tada smo pozajmili novac od prijatelja i kumova da bismo našli doktora u Beču da je operiše. On joj je napravio samo kratke rezove ispod pazuha i dojki i nije je sjekao kao krmaču. Tada su joj izvukli taj maligni dio, ali njoj i dalje mišići atrofiraju. To je velika boljka za našu porodicu, mene uhvati panika ako se do podneva ne čujem sa majkom deset puta. Uplašen sam jer ona iz čista mira padne u kuhinji, kupatilu i gdje god krene", ispričao je Jelenin brat, koji smatra da Jelena nije zaljubljen u Kristijana Golubovića.

"Moja bolesna mama kaže da mi sada u porodici imamo još dva brata, to su Kristijan i Ivan Gavrilović. Možda je Jelena malo prešla granicu kada je igrala s Kikijem, ali to je bilo zbog tableta", rekao je Miodrag za Alo, koji tvrdi da će njegova sestra tek pokazati pravo lice.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.