Jelena Krunić pobjegla sa Farme?!
Jelena Krunić

Hoće kući

Jelena Krunić pobjegla sa Farme?!

Jelena Krunić, odmah pošto je Danijel Mitrović izbačen sa imanja, odlučila je da i ona napusti rijaliti. Naime, Maja Nikolić je došla do Kristijana i rekla mu da je Krunićka preskočila ogradu.

"Ma sad će oni da je vrate", samo je komentarisao Golubović i nastavio da  priča o silikonskoj kraljici koja je večeras ušla na imanje Lisović.

"Šta svi vi dramite?! Je li htjela da ide, pa šta da je i diskvalifikuju. Pa šta da je došla policija i odvela me u zatvor?! Šta da dramatizujete oko toga što je otišla. Poslije tri dana ništa", rekao je Golubović.

Najvjerovatnije se Krunićka iznervirala jer ju je Maja Nikolić tokom arene prozivala da ima silokonsku zadnjicu.

"Nije joj dobro. Ona ne treba da pije. Valjda će se vratiti", komentarisali su farmeri, prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.