Ćerka Nikol Kidman zabranila mami da dođe na vjenčanje!
Nikol Kidman

Nepoželjna

Ćerka Nikol Kidman zabranila mami da dođe na vjenčanje!

Usvojena ćerka bivših supružnika Nikole Kidman i Toma Kruza, Isabela Kruz (22), vjenčala se 18. septembra u jednom od prestižnih londonskih hotela.

Vrlo intimnoj sajentološkoj ceremoniji vjenčanja Izabele i njenog izabranika, britanskog IT stručnjaka Maksa Parkera, prisustvovalo je tek nekoliko njihovih prijatelja, a zanimljivo je da na spisku zvanica nisu prisustvovali ni mladina majka, ni njen brat Konor.

- Vjenčanje je bilo veoma intimno, Nikol nije znala da će se Izabela udati. Iako je zbog predstave u vrijeme vjenčanja bila u Londonu, nije prisustvovala svečanom činu - rekao je izvor blizak glumici.

Prvobitne informacije sugerisale su da mladenci namjerno nisu pozvali roditelje, jer su željeli intimnu proslavu bez paparaca, ali pojedini mediji prenijeli su da je Kruz, koji je navodno platio vjenčanje, ipak prisustvovao ceremoniji, te da je upravo zbog njega vjenčanje zakazano za 18, septembar, pošto je on u to vrijeme bio u Evropi.

 Maks i Izabela upoznali su se preko zajedničkih prijatelja početkom ove godine. Maks nije pripadnik sajentološke crkve, za razliku od svoje supruge, njenog oca i brata.  

Podsjetimo, Tom i Nikol usvojili su Izabelu 1992. godine, a tri godine kasnije i Konora. Oba djeteta prihvatili su sajentologiju, koja je navodno uzrokovala loše odnose između Nikol i njene djece. Sajentološka crkva negirala je te tvrdnje, ali šuška se da je upravo to razlog zašto Izabela nije željela da pozove majku na svoje vjenčanje.

Nikol i Tom razveli su se 2001. godine. Nakon neuspješnog braka sa Kruzom, glumica je uplovila u bračnu luku sa pjevačem Kitom Urbanom, sa kojim ima dvoje djece, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.