Megan Foks podnijela papire za razvod
Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Digla ruke od ljubavi

Megan Foks podnijela papire za razvod

Iako se šuškalo da će slavni par svom braku pružiti još jednu šansu, glumica je čvrsto riješila da stavi tačku na njihovu ljubav, i podnijela je papire za razvod od Brajana Ostina Grina.

Kako prenose strani mediji, Megan Foks je predala papire za razvod braka još 15. maja. Razlog razvoda ne žele da otkriju, ali šuška se da je Grinu smetalo to što njegova supruga više vremena provodi snimajući nego sa svojom porodicom.

Ipak, bez obzira na razvod, par se razišao u dobrim odnosima. Megan i Ostin tvrde da će i dalje ostati prijatelji i funkcionisati kao porodica zbog djece.

Megan i Brajan vjenčali su se 2010. godine na tajnoj ceremoniji na Havajima.  Imaju dvoje djece, a Brajan ima još jednog sina iz prethodne veze, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.