Kortni Kardašijan se skinula gola (Foto)
Kortni Kardašijan

Osveta bivšem

Kortni Kardašijan se skinula gola (Foto)

Raijliti zvijezda objavila je provokativnu fotografiju na Instagramu, a danima prije toga je bila na ivici nervnog sloma zbog raskida sa Skotom Disikom, koji je već našao novu djevojku.

Kortni je rastanak sa ocem svoje troje djece podnijela vrlo teško. I dok njega paparaci slikaju u društvu znatno mlađih djevojaka, Kortni je odlučila da privuče pažnju provokativnim fotografijama, koje je uradila za magazin "Vanity Fair".

12092375412672378929781877611041n

Nove scene iz rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" pokazuju da Kortni još uvijek ne može da preboli raskid sa Skotom. 

Sa druge strane, on očito ne tuguje zbog rastanka, a rijaliti zvijezdi je već našao zamjenu. Strani mediji pišu da je u vezi sa manekenkom Lindsi Vrkovnik (18), koja je duplo mlađa od Kortni.

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.