Stanija sa Farme pravo u sud!
Foto: Kurir

Rat starleta

Stanija sa Farme pravo u sud!

Stanija Dobrojević stigla je u pratnji svog advokata pravo sa Farme u Prvi opštinski sud, zbog tužbe koju je podnijela protiv "koleginice“ Soraje Vučelić zbog izjave da je njihovog zajedničkog druga Matiju oralno zadovoljavala u toaletu kluba.

Soraja je ranije u prisustvu advokata Marine Aleksić dala izjavu i ostala pri svemu što je ranije rekla i negirala je Stanijine tvrdnje da je tu noć u klubu odbila da sjedne zajedno u separeu.

 

 

"To veče sam na otvaranju kafane bila sa Ivanom Stamenković Sindi i kada smo krenule dalje u provod vidjele smo Matiju kako izlazi iz toaleta sa Stanijom. Pitao nas je da ide sa nama u provod i mi smo ga povezle. Tada je ona dotrčala do auta i pitala ga kako će se ona vratiti u Novi Sad, a on joj rekao da će je neko odvesti. Poslije toga nam je ispričao da ga je oralno zadovoljila u toaletu i šalio se da ga vozimo u Hitnu pomoć, jer osjeća peckanje polnog organa", objasnila je Soraja i dodala:

"Stanija želi marketing preko mog imena, jer bi u suprotnom tužila Matiju i novine koje su objavile ono što sam ja citirala, a ne samo mene. Kada je čuo da me je tužila, Matija je predložio da u dokazni materijal uvrstimo njegovu izjavu, koju je ovjerio u sudu, da se to što sam rekla desilo", ispričala je pred sudijom Soraja.

 

 
Izvor: Kurir

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.