Sanja Marinković uradila ono što srpske pjevačice ni u snu ne bi! (FOTO)
Sanja Marinković

Bez blama

Sanja Marinković uradila ono što srpske pjevačice ni u snu ne bi! (FOTO)

Voditeljka Sanja Marinković bez blama je na dva događaja u razmaku od nekoliko dana obukla istu haljinu.

sanja

Sanja je na crvenom tepihu i jubilarnoj 10. proslavi rođendana jednog magazina došla u bijeloj mini haljini, u kojoj je otkrila vitke i zategnute noge koje ima zahvaljujući vježbanju i zdravoj ishrani.

Samo nekoliko dana kasnije, na rođendanu jedne kozmetičke kuće, Sanja je ponijela identičnu haljinu koju je nosila samo nekoliko dana ranije na žurki.

sanja1

Autorka emisije "Magazin IN" je tako uradila nešto što pjevačice i mnoge druge "wanna be" poznate ličnosti nikada u životu ne bi. Time je dokazala da ne pati od kompleksa poznate ličnosti, niti je zanima šta će modni stručnjaci reći.

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.