Razvode se Viktorija i Dejvid Bekam
Dejvid i Viktorija Bekam

Propao brak vrijedan 700 miliona eura

Razvode se Viktorija i Dejvid Bekam

Dejvid kupio kuću u Majamiju, gdje će živjeti, Viktorija ostala u Engleskoj s djecom, a mediji na Ostrvu tvrde da je ona čak prepravila i tetovažu s njegovim imenom

Možda se i najpoznatiji bračni par na svijetu Dejvid i Viktorija Bekam nalazi pred razvodom. Mediji na Ostrvu uveliko bruje o svađi bivšeg fudbalera i pjevačice, a razloga je navodno - milion. 

Sve je počelo kad je Viktorija uklonila sve tetovaže posvećene Dejvidu. Nedugo zatim, posle žurke u Viktorijinom butiku u Londonu, bračni par se posvađao, a potom je poznati fudbaler u alkoholisanom stanju „strpao“ suprugu u automobil. Juče je iz Engleske stigao i novi argument. Bivši fudbaler je kupio kuću u Majamiju, gdje planira da počne s radom u klubu koji nastupa u američkoj Mejdžor soker ligi. Za to vrijeme, poznata dizajnerka je u Londonu s djecom i, navodno, nema namjeru da ide na tlo Sjedinjenih Američkih Država. 

dejvidbekamviktorijabekambrakrazvodfotoreuters1444431736759027

Bivša pjevačica grupe Spajs grls odbacila je u intervjuu za jedan magazin sve navode o razvodu.

"Nikada neću u javnosti komentarisati moj privatni život. Dejvid i ja nemam šta da dokazujemo, brinemo jedno o drugom, kao i o našoj djeci" , izjavila je Viktorija, ali očigledno nije ubijedila ostrvske medije. 

Dejvidova izjava je bila daleko umjerenija.

"Djeca su naš prioritet, ali i mi odrasli treba da nađemo vremena za nas. Imamo mnogo obaveza, ali nam je važno da djeca imaju porodicu", poručio je nedavno Bekam.

Zanimljivo, Bekamovi imaju zajedničko bogatstvo koje je procijenjeno na čak 700 miliona eura. Koga će skuplje koštati razvod, ostaje da se vidi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.