Tamarin dečko:  Bio sam ljut zbog seksa na Farmi ali sam joj oprostio!
Tamara Đurić i Dejan Palić

Razumije čovjek

Tamarin dečko: Bio sam ljut zbog seksa na Farmi ali sam joj oprostio!

Nakokn afere koju je Tamara Đurić imala sa Milošem Radičevićem, njen vjerenik Dejan Palić, poznatiji kao Makarona, nije se oglašavao u medijima.

Biznismen iz Rusije kaže da je bio ljut na ljepšu polovinu , ali da joj je sve oprostio jer smatra da je to sve šou.

"U početku moram reći da sam bio malo ljut, nije bilo prijatno ni meni ni Tamarinoj porodici, pogotovo one scene sa Milošem. Ali znam da se ona tamo zeza i da sve što radi , radi zbog šoua. Lagao bih kada bih rekao da sam sve to gledao sa osmjehom ,ali ja nju čekam pa ćemo nas dvoje pričati o svemu .Povukla je ručnu i sada sam zadovoljan njenim učešćem", rekao je Makarona za Alo, koji će iz Rusije doći u studio u Šimanovcima kako bi sačekao djevojku kada bude bila nominovana.

"Ja ću doći u studio i sačekaću Tamaru kada bude bila nominovana za ispadanje. Naravno da ću ja biti taj koji će je čekati", kaže Dejan, prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.