TAMARA OSTAVILA DEČKA: Evo šta je poručila biznismenu!
Tamara Đurić i Dejan Palić

Šok na imanju

TAMARA OSTAVILA DEČKA: Evo šta je poručila biznismenu!

Tamara Đuričić je pričala o Dejanu Paliću i otkrila šta poslije mjesec i po dana osjeća prema njemu

Tamara Đurić je rekla da više nema dečka iako je on čeka da izađe iz rijalitija. Farmerka je objašnjavala da ćerka Dejana Palića koristi isti parfem kao Gabrijela.

"I ćerka mog dečka, izvinjavam se, sada mog bivšeg dečka, koristi isti taj", rekla je Tamara. Aca je pitao kako i zašto sada priča da ima bivšeg momka.

"Nemam dečka, slobodna sam ja, sada", dodala je Đurićeva.

Podsjetimo, njen dečko rekao je da jeste ljut na klaberku, ali da joj sve oprašta jer je riječ o rijalitiju i zna da se ona na Farmi šali i zeza.

"U početku moram reći da sam bio malo ljut, nije bilo prijatno ni meni ni Tamarinoj porodici, pogotovo one scene sa Milošem. Ali znam da se ona tamo zeza i da sve što radi , radi zbog šoua. Lagao bih kada bih rekao da sam sve to gledao sa osmjehom ,ali ja nju čekam pa ćemo nas dvoje pričati o svemu", rekao je Palić, a prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.