GOLA MILICA DABOVIĆ: Dočekala onog pravog  (FOTO)
Milica Dabović

I ona se skinula

GOLA MILICA DABOVIĆ: Dočekala onog pravog (FOTO)

Košarkašica Milica Dabović objavila je na instagramu fotografiju na kojoj leži sa trbušnjacima u prvom planu i muškim rukama preko grudi.

milica

Ona je uz fotografiju, između ostalog, napisala: „Vjerujem u ljubav, uvijek sam i uvijek ću. U posljednje vrijeme život mi je oduzeo neke prijatelje, a dao neke nove, bolje, plemenitije, vjernije upornije, dobre, one srećne i zaljubljene. Ljubav je ključna riječ, pokreće sve i daješ se cio! Jesam, tako živim i dobijam tri puta više, važno je doćekati onog pravog... S. Hvala ti što postojiš!“

S. je, pretpostavljamo, dečko Simon, na kome i leži.


Izvor: Blic

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.