Nata ispričala kako ju je Ljuba odveo pred oltar
Nataša Bekvalac

"Malo smo više popili..."

Nata ispričala kako ju je Ljuba odveo pred oltar

Nekima možda nije bilo jasno kako je ljuba Jovanović uspio da "novosadsku barbiku" odvede pred oltar, ali i one koji su od početka navijali za njihovu ljubav sigurno će iznenaditi Natašino objašnjenje kako je došlo do vjenčanja.

Nataša Bekvalac je u emisiji "Press pretres" dala, u najmanju ruku, neobičan odgovor na pitanje o njenom vjenčanju sa Ljubom Jovanovićem

- Iskreno da ti odgovorim, jedno veče smo malo više popili i odlučili da se sutradan vjenčamo bez pompe i nekih običaja i uspjeli smo nekako da sakrijemo, ali jedna moja drugarica je pustila buvu i odmah su novinari počeli da me zovu - ispričala je pjevačica.

A onda je izgleda ipak riješila malo da "ispegla" priču, da ne ispadne baš da ju je cirkanje odvelo do oltara.

- Shvatila sam u ovim godinama da za brak ne treba da mi se tresu noge, da ne mora da bude ludačka strast, nego da imaš čovjeka koji će na prvom mjestu prihvatiti moje dijete, pa mene i to kakva sam. Ljuba i ja se znamo deset godina i nisam ni pomišljala da će mi on biti muž, ali zaista sada uživamo u braku - rekla je Bekvalčeva, prenosi 24sata.

natasailjuba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.