Kristijan: Stanija, ući ću u tebe ko u ambasadu!
Kristijan i Stanija

Seksualna kriza zavladala u rijalitiju „Farma“

Kristijan: Stanija, ući ću u tebe ko u ambasadu!

Seksualna kriza opasno je zavladala u rijalitiju „Farma“, a među učesnicima očigledno je najviše zagorio Kristijan Golubović, koji je Staniji Dobrojević otvoreno ponudio seks.

Farmeru očigledno nije bilo lako što je spavao u istom krevetu sa starletom, koju je u postelji sve vrijeme ljubio, prenosi Alo.

Kako bi pravio društvo Staniji, koja je zbog temperature ležala u krevetu, Kristijan se zavukao pored nje u postelju. Ona je istog trenutka legla na Golubovićeve grudi i obgrlila ga nogama, dok joj je on šaputao nježnosti i ljubio je sve vrijeme.

Iako se pravila da je zaspala, Dobrojevićeva je pomjerala guzu kako bi probudila strasti kod Kristijana. U trenutku kada je Stanija uvukla ruke pod pokrivač, koji je ubrzo počeo da se pomjera, režija je prebacila kamere na scenu u dnevnoj sobi. Šta god da se događalo ispod pokrivača, sasvim je sigurno uzbudilo farmera, ali i naljutilo što akciju nije mogao da sprovede do kraja.

321000x0

- Daj, bre, Stanija, da uđem u tebe ko u ambasadu. Skini više te gaće i prestani da mi daješ sebe na kašičicu. Zaboravi na kamere i opusti se. Daj mi to što treba i ne femkaj se više - poručio joj je Kristijan nakon što su više od sat vremena proveli pod pokrivačem.

Njihovu prisnost primijetili su i ostali farmeri koji su s vremena na vrijeme ulazili u spavaću sobu.

- To što si sa Stanijom legao u krevet, to ti ni rođena majka neće oprostiti, a kamoli žena - rekao je Saša Katančić jednom od preživjelih aktera filma „Vidimo se u čitulji“.

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.