Nepoznata djevojka prebila pjevačicu
Nataša Šavija

Beograd

Nepoznata djevojka prebila pjevačicu

Nepoznata djevojka napala je u jednom beogradskom klubu pjevačicu i bivšu učesnicu "Parova" Natašu Šaviju zbog toga što je pričala sa njenim dečkom.

Incident se dogodio oko pet sati posle ponoći, a zbog incidenta je moralo da interveniše i obezbeđenje kluba, prenosi Pulsonline.

- Nataša i njene drugarice bile su smještene u separe zajedno sa nekoliko momaka i djevojaka koji su došli iz Bosne. Čitavu noć provodio je svako u svom djelu separea, sve dok jedan od momaka nije počeo da se udvara Šaviji. Njegova djevojka Ivana, koja je inače bila pripita, kada je vidjela da se on smije sa Natašom, skočila je kako bi je počupala i udarila. Sve se odigralo brzo i obje su uputile jedna drugoj nekoliko udaraca dok ih obezbeđenje nije razdvojilo - rekao je jedan od očevidaca incidenta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.